Derfor er det essentielt med maler og tilstandsrapport ved hussalg

Derfor er det essentielt med maler og tilstandsrapport ved hussalg

Derfor er det essentielt med maler og tilstandsrapport ved hussalg

Du kan selv gøre meget for at dit hussalg skal gå så problemfrit som muligt, ligesom du kan gøre dit for, at huset bliver solgt til højst mulig værdi og uden en lang liggetid. Det gælder om at sikre sig mod skjulte fejl, hvis du vil være sikker på, at køber ikke rejser krav til dig som sælger senere hen. Vil du også gerne have den bedst mulige pris for huset, kan en grundig oprydning og et besøg af en maler gøre en verden til forskel. Læs med videre her og find ud af, hvordan du præsenterer dit hus på bedste vis.

En tilstandsrapport er både for køber og sælger

Det er vigtigt at få lavet en tilstandsrapport, så eventuelle fejl og mangler ved boligen klarlægges inden salg. Det skyldes, at køberen ikke kan komme efter sælgeren, hvis køberen var informeret om fejlen, inden købet blev gennemført. En tilstandsrapport består af en gennemgang af hele boligen, hvor alle fejl noteres alt efter alvorlighed. Med en tilstandsrapport udarbejdes også altid en elinstallationsrapport. Se mere på Tilstands-rapport.dk.

En maler kan øge interessen for boligen

En genopfriskning af boligen kan gøre underværker, når der skal tages billeder af den, og når der kommer interesserede for at se på den. Giv hele hytten en grundig forårsrengøring og bestil en maler, der kan få hele huset til at udstråle friskhed og nyt. Det er ikke ret dyrt at bestille en maler, og så er der stor sandsynlighed for, at investeringen er givet godt ud, da man i mange tilfælde nemmere kan tiltrække købere til et hus, der virker flot, lyst og indbydende. Find en maler her: https://find-maler.dk.

Gå efter et nyere hus med stribefundament

Har du planer om at kaste dig ud i et nybyggeri, eller ønsker du blot at købe en nyere bolig, når din nuværende er solgt, får du et købstip her: Gå efter et hus, hvor der er anlagt stribefundament. Dette er en mest anvendte type fundament på nyere boliger, men det er langt fra alle ældre boliger, der har dette. Et stribefundament er solidt og anlagt i striber, hvorefter mellemrummene er fyldt ud med beton.