Brug magneter for kreativ indretning af dit hjem

Brug magneter for kreativ indretning af dit hjem

Magneter er virkelig oversete i indretningen af danskernes hjem. Det er ærgerligt, fordi de er superpraktiske, og man kan lave mange kreative løsninger med dem.

Brug din væg som opslagstavle

Vidste du godt, at man kan købe magnetisk maling? Det gør faktisk, at du kan hænge dine magneter op direkte på din væg. Har du ikke mod på at male med magnetisk maling, så kan du endda også købe jernfolie, som magneter også hæfter fast på. På den måde kan du inddrage dine vægge til din kreative indretning med magneter. Har du for eksempel et hjemmekontor? Så er det virkelig praktisk med en stor opslagstavle til alle dine dokumenter. Her vil det være genialt at bruge din væg som magnetisk opslagstavle.

Indret børneværelset med magneter

Ligesom med dit hjemmekontor så vil det også være virkelig praktisk og sjovt for dit barn, hvis du laver en magnetisk væg på børneværelset. Både til at hænge tegninger og pynt op på men også til leg. Med en magnetisk væg og magneter i forskellige størrelser så kan dit barn få mange sjove stunder med den magnetiske væg. I kan også være kreative sammen og lave en bane af magneter på væggen, og så lade små kugler trille ned gennem banen og på den måde lave jeres helt egen kuglebane ud af magneter oppe på væggen. Hos https://larko.dk kan du finde alverdens forskellige typer af magneter til din kuglebane og inspiration til mange flere måder at bruge magneter til i din indretning.